Ποιοι είμαστε

Η αρχιτεκτονική εταιρεία Πονηρός & Συνεργάτες δραστηριοποιείται από το 2016 με ειδίκευση στους τομείς του σχεδιασμού και της κατασκευής κτηρίων και κατοικιών, χρησιμοποιώντας καινοτόμες πρακτικές και δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, με τη χρήση της πιο σύγχρονης μεθόδου αποτύπωσης (ΒΙΜ), αποτυπώνει στο μισό χρόνο κτήρια μεγάλης κλίμακας και με απόλυτη ακρίβεια.


Κεντρική φιλοσοφία της ομάδας είναι ο συνδυασμός της δημιουργικότητας και του επαγγελματισμού, με αποτέλεσμα την δημιουργία κτηρίων, κατοικιών αλλά και μεμονωμένων πρότζεκτ με μοναδική αρχιτεκτονική και υψηλή ποιότητα.


Θοδωρής Π. Πονηρός

Αρχιτέκτονας - Ιδρυτής
Ξεκίνησε επίσημα την επαγγελματική του πορεία το 2014, έχοντας τελειώσει και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αρχιτεκτονική από το Oxford Brookes University με διαπίστευση RIBA part II το 2014. Το 2016 ίδρυσε την εταιρεία του και έκτοτε βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία και εξέλιξη, καθώς το είδος των υπηρεσιών που έχει καταφέρει και προσφέρει είναι πολύπλευρο και μοναδικό για τον κάθε ένα πελάτη.

Βερονίκη Νικολοπούλου

Βοηθός Αρχιτεκτονικής - Συνεργάτης
Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική το 2020 από το Manchester School of Architecture, η Βερονίκη ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην εταιρεία. Αυτήν την περίοδο, ταυτόχρονα, είναι στη διαδικασία απόκτησης του μεταπτυχιακού της.

Εύα Παπαϊωάννου

Αρχιτέκτονας - Συνεργάτης
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική από το Πανεπιστήμιο Πατρών τον Φεβρουάριο του 2022, η Εύα ήδη μετράει 2 χρόνια μέλος της ομάδας μας.

Εριφύλη Χατζημανωλάκη

Αρχιτέκτονας - Συνεργάτης
Η Εριφύλη έλαβε το πτυχίο της στην Αρχιτεκτονική το 2019 από το The Glasgow School of Art και εργάζεται στο χώρο της Αρχιτεκτονικής από το 2018. Έγινε μέλος της ομάδας το 2022.

Ιάσονας Νίλσεν

Βοηθός Αρχιτεκτονικής - Συνεργάτης
Ο Ιάσονας τελείωσε τις σπουδές του στην Αρχιτεκτονική του Plymouth University το 2021 και ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία ως νέο μέλος το 2022.

Οι συνεργάτες μας

Remav

Κολοκορτώνη 69, Πειραιάς

Πυροσβεστήρες
Πυρασφάλεια
Μέσα Ασφαλείας

Landoor

Τοπογραφικές μελέτες
3D Σαρώσεις
Τοπογραφία μέσω Drone
Υπηρεσίες οικονοµικών ερευνών